10 jaar ervaring

Het gedeeltelijk of volledig verzorgen van
de financiële administratie. Ondersteuning, hulp of advies
voor verschillende administratieve werkzaamheden.

In 2015 ben ik begonnen als financial controller bij Nachtlab Warehouse B.V.

Het volledig verzorgen van de financiële administratie van A tot Z. Hierbij op te noemen: personeel, pensioenen, verzekeringen, contracten (intern-Extern), budgetten (opstellen, beheren en analyseren), meer jaren begroting, beheren van de crediteuren en debiteuren, versturen van verkoopfacturen, verzorgen van de aangiftes omzetbelasting, kwartaalrapportages, analyseren van de kosten, cash flow rapportages, Betalingen klaarzetten, bank mutaties verwerken, incasseren van verkoopfacturen, het toepassen van kostenplaatsen, voorraadbeheer, inkoopfacturen verwerken, Onderlinge doorbelastingen verwerken/factureren en het samenstellen van de jaarrekening.

In 2010 ben ik begonnen als assistent accountant bij De Hooge Waerder Accountants.

Het invoeren van administraties en/of het coördineren en beoordelen van de administratieve verwerking, zowel in- als extern. Voorbereiden en samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages. Signaleren van problemen en attentiepunten en het doen van verbetervoorstellen. Aangiftes omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting indienen en/of het beoordelen van de aangiftes.

In 2008 ben ik begonnen met het inboeken van administratie en het verzorgen van de aangifte omzetbelasting bij WEA Accountants & Adviseurs.

Inboeken van allerlei verschillende administraties van kappers, auto- en bouwbedrijven tot veehouders en horeca. Hier heb ik de basis geleerd van het vak.

Advies

In 2017 heb ik Weber bestratingen (ZZP’er) geholpen met het aanleveren van financiële stukken inzake het verkrijgen van een hypotheek. Opstellen jaarstukken en het aanleveren van een prognose met de daarbij behorend advies.